Vi träffas på Riverdide

Uddevalla-Skansen

Uddevalla Skansen har runt 60 medlemmar, varav ca 20 kvinnor. Engagemanget för klubbens verksamhet är stort och vi upplever trivsel och gott kamratskap. Till lunchmötena på Riverside kommer medlemmarna i mån av tid och tillfälle. Oftast blir vi mellan 15 och 25 medlemmar som minglar, äter en god lunch, diskuterar över en kopp kaffe och lyssnar till ett aktuellt föredrag. Lunchmötet tar som helhet ca en timma och femton minuter.

Vi välkomnar med glädje nya medlemmar. Medlemmar förväntas delta i klubbens arbete och ställa upp på Rotarys valpråk Service above Self eller som det kan översättas till på svenska: Omtanke utan baktanke. Etiken inom Rotary sammanfattas i det så kallade 4-frågeprovet: Är det sant? Är det rättvist mot alla parter? Kommer det att skapa goodwill och bättre vänskapsförhållanden? Kommer det att vara till fördel för alla som det berör?